Webdiffusion
Festival Nuits d'Afrique
Le meilleur de la musique du monde !
single template
Най -добре ръководена медитация за 2022Adfab Montreal

Най -добре ръководена медитация за 2022

Включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Ето нашия процес.

Ръководната медитация може да осигури много от същите предимства като традиционната медитация. Няколко компании предлагат приложения, които предоставят базирана на абонамент услуга за медитация.

бързи връзки

Тази статия обяснява каква е ръководената медитация и какво включва неговите ползи. Той също така разглежда някои от наличните приложения за медитация с най -добре ръководени.

Какво се ръководи медитацията?

Медитацията е практика на съзнание, която помага на хората да наблюдават мислите си без преценка и след това ги пускат да отидат. В неоценена или безшумна медитация човек медитира сам.

Научете повече за различните видове медитация.

Ръководната медитация е практика, в която учител или разказвач ходи хора стъпка по стъпка -Стъпка чрез практика на медитация. Те могат да използват ръководени изображения, дихателни упражнения и мантри.

Изследванията показват, че медитацията има няколко предимства, включително:

harmoniqhealth.com

Някои доказателства предполагат, че дори кратка сесия за медитация от само 10 минути може да помогне за подобряване на когнитивното представяне на човек.

Как избираме продукти

Медицински новини днес включва приложения с редица ценови точки и функции. Всички избрани приложения обаче са реномирани и добре прегледани.

Освен това, MNT разглежда следните фактори:

Най -добре ръководената медитация за 2022

по -долу, Разглеждаме селекция от приложения за ръководена медитация, достъпни за покупка.

Моля, обърнете внимание, че писателят на тази статия не е опитал тези продукти. Цялата информация е чисто базирана на научни изследвания и правилна по време на публикуването.

Медицински новини днес следва строг процес на избор и проверка на продукта. Научете повече тук.

Най -доброто за сън: спокойствие

спокойни твърдят, че използва научни изследвания, за да разработи ресурси за медитация, които Може да помогне за намаляване на тревожността, развитие на вниманието и насърчаване на съня.

Научете повече за спокойствието.

Приложението предлага ръководени медитации, успокояваща звукова терапия и внимателно движение, сред другите форми на медитация.

Хората могат да изпробват приложението безплатно за 7 дни.

Научете повече

Най -доброто за начинаещи: Headspace

Headspace предлага удобна за потребителя платформа със стотици ръководени медитации, които отговарят на хората с всички Нива на опит, включително начинаещи.

Научете повече за Headspace.

Това приложение предлага практики за медитация, които се фокусират върху различни области, като сън, движение и събуждане.

Хората могат да опитат приложението безплатно за 2 седмици.

Научете повече

Най -доброто за споделяне на медитации: Buddhify

Buddhify предлага разнообразни ръководени медитации, които имат за цел да помогнат в редица области, като работа, сън и стрес. Практиките варират по дължина от 4 минути до 30 минути.

Научете повече за най -добрите приложения за медитация за сън.

Освен това хората с членство в Будифи могат да изпратят целенасочена медитация до a приятел или член на семейството. Лицето, което получава медитацията, не се нуждае от абонамент за Buddhify.

Научете повече

Най -доброто за стрес: Десет процента по -щастливи

Десет процента по-щастливи е приложение и уебсайт, подходящо за потребителя, което предлага насоки за хората, които изпитват стрес , искайки да се чувствате по -щастливи или да се опитвате да заспите по -лесно.

Това приложение има трима учители, които ръководят членовете през медитациите. People can also contact these experts to ask questions.

The company offers a 7-day free trial.

LEARN MORE

Best for anxiety: Unplug Meditation

Потребителите могат да избират между кратки и по -дълги медитации. Приложението включва също таймер за медитация и проследяване на прогрес, така че човек може да провери статистиката си за практика.

Компанията заявява, че медитациите могат да бъдат полезни за подпомагане на хората да управляват стреса и тревожността. Хората също могат да получат достъп до неограничени медитации, ако предпочитат този подход.

Компанията предлага 7-дневна безплатна пробна версия.

Научете повече

Най -доброто за няколко езика: UCLA Mindful

UCLA Mindful е безплатно приложение, което предлага ръководени медитации, някои от които са кратки до 3 минути. Поради това може да отговаря на хората с натоварен начин на живот, които не се чувстват така, сякаш имат много свободно време за медитация.

Това приложение предлага прости за следване медитации и уелнес сесии, заедно с подкасти. Всяка медитация е достъпна на 15 езика, включително кантонски, американски език на знаците и хинди.

Научете повече

Най -доброто за проследяване на вниманието: SATTVA

Потребителите на приложения SATTVA имат достъп до ръководени медитации, мантри, скандирания и успокояваща музика.

Това приложение се свързва към приложението за здраве на Apple Health , така че хората могат да проследяват сърдечната си честота и настроението след медитации. Членовете на Sattva също стават част от онлайн общност за медитация, където могат да споделят мисли и въпроси с други абонати.

Научете повече

Сравнете ръководените медитации

В тази таблица сравняваме тези ръководени медитация Приложения:

Име на приложението Най -доброто за платформи функции
сън • iOS • Android • Desktop • Успокояваща звукова терапия • Внимателно движение
начинаещи • iOS • Android • Desktop • Подходящ за начинаещи • Медитация за сън • Медитация за движение
Споделяне на медитации • iOS • Android • Опция за споделяне на медитации с други • Разнообразие от дължини на медитацията
Десет процента по -щастливи stress • iOS• Android• desktop • ability to contact experts on meditation• meditations for stress, happiness, and sleep
Unplug Meditation Тревожност • iOS • Android • Desktop • var Iety от дължини на медитацията • Ръководни и неигистрални медитации
ucla inminful няколко езика • iOS • Android • Desktop • Налични на 15 езика • Налични подкасти • Безплатни
Проследяване на вниманието • iOS • Android • Опция За да проследите напредъка в Apple Health • предлага общност за медитация

Какво да търсите в приложение за ръководена медитация

, преди да изберете ръководен ръководен Приложение за медитация, хората могат да пожелаят да разгледат следното:

Често задавани въпроси

По -долу отговаряме на някои често задавани въпроси относно ръководената медитация.

Какво е ползата от ръководената медитация спрямо неоценена медитация ?

Няма научни проучвания, които изследват разликите между ръководена и неигиологична медитация.

Въпреки това, ръководната медитация може да бъде от полза за начинаещи, които не са сигурни как да медитират. Може да е подходящо и за хора, които търсят медитации, които конкретно се справят с определени притеснения, като стрес, тревожност или сън.

Изследванията показват, че ръководената медитация е полезна дори при хора с малко или никакъв опит в медитацията. Тези индивиди все още виждат намаляване на отрицателното настроение и стрес, както и увеличаване на вниманието, работната памет и паметта за разпознаване.

Колко струва ръководената медитация?

Ръководствено ръководство Приложенията за медитация могат да варират в цената. Повечето приложения предлагат безплатна пробна версия, но месечните, годишни и пожизнените разходи ще варират.

По същия начин класовете за ръководство за медитация ще варират в цената. Има няколко места, които предлагат лично ръководени медитации, като спа и читалища. Човек трябва да се свърже с тези места, за да разбере разходите за сесия.

Резюме

Ръководната медитация е практика, при която човек медитира под ръководството на учител или разказвач. Тази практика може да предложи инструкции и да помогне на човек да поддържа фокус.

Хората могат да имат достъп до ръководени медитации чрез онлайн платформи и приложения. Някои от тези ръководени медитации са безплатни, а други обикновено предлагат безплатна пробна версия. Месечните и годишни разходи обаче ще варират.

Медицинските новини днес имат строги насоки за снабдяване и черпят само от рецензирани проучвания, академични изследователски институции и медицински списания и асоциации. Избягваме да използваме висши референции. Ние свързваме първични източници – включително проучвания, научни справки и статистика – във всяка статия, както и ги изброяваме в раздела за ресурси в долната част на нашите статии. Можете да научите повече за това как гарантираме, че съдържанието ни е точно и актуално, като прочетете нашата редакторска политика.

Contents

Comments are closed.