Webdiffusion
Festival Nuits d'Afrique
Le meilleur de la musique du monde !
single template
De asemenea, vă permite să urmăriți progresul dvs.Adfab Montreal

De asemenea, vă permite să urmăriți progresul dvs.

Din păcate, pentru majoritatea acestor oameni, problema spatelui este o realitate rece.

Anumite probleme de spate sunt create de propriile greșeli, lipsa hranei adecvate bogate în calciu și vitamina D, postură proastă în șezut, ore lungi pe scaun, selecția slabă a scaunelor, așezarea greșită a elementelor esențiale pe masă și așa mai departe, deoarece această listă poate fi fără sfârşit. Cu toate acestea, toate aceste greșeli pot fi rezolvate, dar dacă nu, atunci fiecare are potențialul de a provoca probleme serioase de spate și în timp util.

În acest articol, vom discuta câteva dintre lucrurile pe care le putem face pentru a ne îmbunătăți spatele.

Poziția șezând „În timp ce toți încercăm să stăm drept și să menținem o postură bună a corpului, pe măsură ce minutele se schimbă în ore, încet, poziția bună și dreaptă devine o postură leneșă și somnoroasă. Există o serie de soluții pe care le putem aplica pentru această problemă. Luați mici pauze și plimbați-vă prin cameră. Setați cronometre, spuneți un cronometru orar care vă va aminti că trebuie să faceți o pauză sau cel puțin să stați din nou drept. În acest fel, chiar dacă ești ocupat la serviciu și toate gândurile de o postură sănătoasă îți ies din cap, alarma îți va îndrepta lucrurile din nou. Exercițiu „Pentru cei cu dureri de spate, dar care nu au probleme la genunchi, metoda testată de timp de rugăciune hindusă poza în care îngenunchezi și cobori capul și atingi podeaua și ții mâinile de ambele părți ale capului. Un alt exercițiu bun pentru partea inferioară a spatelui este poziția de cursă, aici puneți un picior în față și genunchiul piciorului din spate este în jos pe sol, apoi rotiți șoldul și partea superioară la stânga și la dreapta. Mâncare „ Există multe alimente care sunt grozave pentru spatele tău. Ierburile indiene precum ghimbirul, usturoiul, turmericul etc. sunt bune pentru spate. Împreună cu asta, carnea slabă, peștele bogat în omega 3 și fructele și fructele de pădure etc. pot fi de ajutor. Vitamine „ În timp ce calciul este cu adevărat important, vitamina D ajută la absorbția calciului, așa că fără ea osul tău nu poate accepta calciul pe care îl consumi. În afară de asta, vitamina B12 este cu adevărat importantă deoarece formează măduva osoasă. Ficatul, peștele, ouăle, brânza etc. sunt alimente bogate în vitamina B12. În afară de aceasta, vitamina A, vitamina C și vitamina K sunt toate utile pentru dezvoltarea și gestionarea oaselor. Minerale „ Creșterea și rezistența oaselor necesită anumite minerale precum calciu, magneziu, fier etc. Deci, în general, o dietă bine echilibrată, care să includă toate aceste vitamine și minerale, este cu adevărat importantă pentru rezistența oaselor. Baie fierbinte „În anumite cazuri de dureri de spate, se știe că luarea unei băi cu apă fierbinte vindecă unele dureri. Suplimente și medicamente „În timp ce consumul de alimente bune este elementul de bază, dar, la un moment dat, dacă credeți că dieta dumneavoastră nu acoperă toate vitaminele necesare, luarea suplimentelor poate fi o opțiune. Luați în considerare o programare la medic dacă credeți că aveți nevoie de medicamente. Masaj „Există multe opțiuni de masaj pentru durerile de spate. Ulei de muștar „Facerea unei băi de soare și aplicarea puțină ulei de muștar în organism ajută la menținerea oaselor sănătoase. Acupunctură și Presopunctură „ Ambele tehnici sunt utile, dar necesită o persoană instruită pentru a le face. Întotdeauna bine să faci unele dintre aceste ședințe, ajută la menținerea sănătății osoase.

În timp ce presiunea de lucru alungă orice altceva din mintea noastră, durerea este o alarmă a naturii care ne readuce la realitate și ne spune că corpul nostru are nevoie de odihnă și îngrijire pentru a funcționa eficient. Metodele menționate mai sus sunt câteva dintre modalitățile prin care ne putem menține o coloană vertebrală sănătoasă și în formă. În afară de acestea, din punct de vedere al prevenției, a avea un scaun bun – www.sitbetter.com poate fi o opțiune bună pentru a-ți menține spatele sănătos. În ceea ce privește tratamentul, se poate începe cu homeopatie împreună cu masaj și acupunctură pentru a se completa.

Soluția finală ar putea fi intervenția chirurgicală, întotdeauna bine să păstrăm această opțiune ca ultima și să stai departe de ea cât mai mult posibil.

Spatele tău este una dintre cele mai subestimate și subapreciate părți ale corpului uman. Este ca o tulpină a unui copac care susține întregul corp. Orice o afectează va avea repercusiuni masive asupra bunei funcționări a întregului organism. Conform statisticilor disponibile, aproape 80% din întreaga populație umană a avut dureri de spate cel puțin o dată în viață. Unul dintre cei mai importanți factori care contribuie la creșterea cazurilor de dureri de spate este stilul actual de viață. Confortul este cuvântul de referință și oamenii ignoră obiceiurile simple și bune care sunt benefice pentru o viață sănătoasă pentru alegeri care par mai convenabile.

Durerea de spate poate varia în intensitate în funcție de deteriorarea care a avut loc. În cele mai multe cazuri, indivizii primesc unele semnale dureroase din când în când despre starea de fitness relativă a spatelui lor. O durere acută ascuțită care durează câteva minute sau o durere surdă care poate persista zile întregi „indicațiile durerii de spate pot varia, dar cu siguranță semnalează apariția unei probleme mai mari. Culmea însă poate să apară brusc, iar efectele pot fi grave, adesea debilitante. Datorită naturii lucrurilor, problemele accidentale de spate nu pot fi niciodată excluse, dar deteriorarea problemelor de spate poate fi cu siguranță redusă la minimum prin modificarea/schimbarea anumitor comportamente. Deși există medicamente disponibile pe piețe pentru a combate durerile de spate, dar puține obiceiuri bune pot preveni acest lucru. Să vedem câteva obiceiuri simple și bune pe care oamenii le pot urma în viața de zi cu zi pentru a reduce șansele de deteriorare a spatelui în timp ce ridică sau mută lucruri:

Aceste activități au loc pe tot parcursul zilei. Oamenii tind să folosească cele mai convenabile acțiuni în alegerea sau manipularea lucrurilor, dar acestea s-ar putea să nu fie întotdeauna cele mai ideale. Făcând-o corect, va reduce incidentele de durere de spate și va asigura, de asemenea, longevitatea unui spate fără probleme. Poate că nu va fi ușor la început, dar cu practică, aceste obiceiuri pot fi inculcate.

Înainte de ridicare, procesul exact trebuie gândit. Chiar poți ridica acea sarcină fără prea mult stres? Există și alte instrumente disponibile care vă pot ajuta să gestionați încărcăturile într-un mod mai ușor? Dacă există mai multe lucruri de transportat, acestea ar trebui să fie transportate în așa fel încât greutatea să fie distribuită în mod egal pe toate părțile. Alegeți lucruri cu greutate care pot fi ridicate fără prea mult efort. Încercarea de a arăta faptele de forță adesea sunt cauze ale problemelor de spate. Orice ridicați ar trebui să fie ținut aproape de corp. Dacă obiectul are greutate inegală, atunci partea mai grea ar trebui să fie ținută mai aproape de corp. Dacă cerința este să împingeți sau să trageți obiectul, atunci cel mai probabil ar trebui să fie aleasă împingerea. În timp ce transportați obiectul, vederea dumneavoastră ar trebui să fie înainte, cu capul ținut drept. Capul nu trebuie aplecat spre obiect. Când vă întoarceți în timp ce țineți obiectul, întregul corp trebuie rotit. Nu vă aplecați sau răsuciți corpul, mai ales când spatele este îndoit.

Aceste sugestii pot părea evidente și, la început, se pot simți incomode, dar cu un efort conștient pot deveni cu siguranță o parte din rutina ta de zi cu zi și pot menține spatele sănătos și fără durere.

Dacă încerci să slăbești, atunci va trebui să investești în echipamentul potrivit. Nu numai că vei putea slăbi dacă ai echipamentul potrivit, dar vei putea și să te antrenezi fără a părăsi casa.

Mai jos sunt primele trei aparate pentru a pierde în greutate:

1. Banda de alergare

Probabil că nu ești surprins să vezi banda de alergare pe listă. Au fost efectuate numeroase studii pentru a confirma că o persoană poate arde mai multe calorii lucrând pe o bandă de alergare decât pe orice alt tip de echipament cardiovascular. De fapt, poți arde între 600 și 1.200 de calorii lucrând pe o bandă de alergare pe oră. Cu toate acestea, numărul real de calorii pe care le ardeți depinde în mare măsură de viteza dvs.

Banda de alergare este, de asemenea, unul dintre cele mai versatile tipuri de echipamente cardiovasculare. Poți să mergi, să alergi sau să alergi pe el. De asemenea, puteți regla rezistența. Dacă creșteți rezistența pe banda de alergare, atunci veți putea arde și mai multe calorii.

Un alt lucru grozav despre banda de alergare este că vă afișează ritmul cardiac, numărul de calorii pe care le-ați arse și distanța totală pe care ați alergat sau parcurs. Acest lucru vă permite să măsurați cât de intens vă antrenați. De asemenea, vă permite să urmăriți progresul dvs.

În plus, banda de alergare poate fi folosită de aproape toată lumea. Nu contează dacă ești un atlet cu experiență sau cineva care tocmai a început să lucreze săptămâna trecută. Puteți ajusta setările pe banda de alergare, astfel încât să vă puteți atinge obiectivele mai repede. În plus, unele benzi de alergare vă oferă opțiunea de a alege dintre diferite programe de fitness, cum ar fi arderea grăsimilor și antrenamentul cardiovascular.

2 3

(Fotografie prin amabilitatea: ManonPHI)

În urmă cu câțiva ani, am cheltuit aproape 1.000 de dolari cumpărând un abonament de doi ani la sală pe care l-am folosit destul de solid, din pură obligație, timp de aproximativ cinci luni. Sunt sigur că mulți dintre voi vă puteți identifica. Mi-am dat seama că mersul la sală nu se încadrează întotdeauna în programul meu și am găsit multe alte modalități de a face mișcare în ziua mea.

Îmi plac sporturile, joggingul, greutățile, rezistența la greutatea corporală și yoga și toate acestea se pot face fără sală de sport. Este nevoie doar de efort, ceva creativitate, precum și câteva resurse suplimentare. O resursă de care mulți oameni au devenit foarte entuziasmați este televizorul lor. Nu vorbesc despre vechile Chifle de Oțel ?? Videoclipuri; Vorbesc despre televizoarele inteligente care vin cu mai multe aplicații de exerciții la îndemână.

TV „Nu mai este doar pentru cartofii de canapea         

Exista o serie de avantaje in a te antrena cu un televizor. În primul rând, este un mare economisire de timp. În mod ironic, majoritatea oamenilor cu un abonament la sală de fapt conduce câțiva mile doar pentru a merge la antrenament; o uriașă pierdere de timp și energie dacă mă întrebați pe mine. În al doilea rând, cu un televizor inteligent nu trebuie să fii deranjat de angajații de la sala de sport care încearcă să vândă totul, de la sesiuni de antrenament personal până la sticle de apă de înaltă tehnologie. Și în sfârșit, a avea opțiunea de a face antrenament acasă se reduce la asta: capacitatea de a-mi dezvolta propriul antrenament în propriul ritm.

Singura întrebare care rămâne este tipul de antrenamente disponibile. Sunt bune? Ofer ele varietate? Îmi vor oferi tipul de antrenament pe care îl caut? Am pornit și am făcut câteva cercetări și am descoperit că o serie de aplicații și televizoare care pot face un antrenament mai interesant, provocator și distractiv. Asigurați-vă că faceți câteva cumpărături în jur, „puteți găsi câteva oferte grozave de televiziune care se vor potrivi bugetului dumneavoastră. Aici sunt cateva exemple:

Televizorul Samsung Smart TV are Fitness VOD – o aplicație care oferă acces la mai multe videoclipuri de exerciții la care se adaugă noi adăugări regulate, astfel încât să le puteți amesteca. Cele mai recente versiuni ale acestui televizor vin cu o cameră încorporată care vă permite să vă vedeți pe televizor lângă videoclip, astfel încât să vă puteți verifica formularul. Aplicația Total Yoga TV este una pe care oamenii se bucură. Predată la înaltă definiție de un yoghin de renume mondial, această aplicație va oferi fie cea mai mare relaxare, fie cea mai grozavă sesiune de antrenament din jur. Puteți utiliza la oricare dintre mai multe niveluri – de la novice la expert – și oferă sfaturi pentru respirație, meditație și centrare. Aplicația Fitness oferă o varietate excelentă, astfel încât să nu rămâneți blocat în aceeași rutină veche. Există mai multe alte aplicații disponibile pe acest televizor, inclusiv ABSerciser și Check Body. Practic, orice antrenament pe care ți-o poți dori este la vârful degetelor și nu va trebui să-i trimiți un cec în fiecare lună. Televizorul Smart TV LG oferă multe opțiuni similare, dintre care una este aplicația Fitness Trainer – practic propriul antrenor personal în camera de zi. Aceste programe și aplicații oferă varietate și sunt, de fapt, destul de provocatoare atunci când doriți acea lovitură suplimentară. Lucrul tare la acest televizor este că are telecomanda magică cu operare punct și clic, similară unui Kinect sau Wii. Dar are, de asemenea, o operație de recunoaștere a vocii foarte precisă, care permite schimbarea ușoară a antrenamentelor, aplicațiilor și emisiunilor.

Pe lângă aplicațiile care sunt disponibile chiar pe televizor, există și multe aplicații diferite de antrenament accesibile pe telefoanele dvs. inteligente. De asemenea, ar putea fi demn de analizat, deoarece în zilele noastre puteți transmite în flux de pe alte dispozitive direct ce este medicamentul potencialex pe televizor.

Există multe opțiuni diferite de antrenament, așa că renunțați la vechiul abonament la sală și încercați camera de zi pentru o schimbare „s-ar putea să fiți surprins de ce fel de antrenament veți găsi acolo.

Ce fel de aplicații de antrenament smart TV folosiți?

Despre autor:

Paul Mansour este entuziasmat de start-up-uri, împreună cu tehnologia consumatorilor și a întreprinderilor mici. Lucrând în cadrul Dell.com, el trebuie să fie la curent cu cele mai recente produse și soluții și cu cele mai bune strategii de comerț electronic din clasa sa. În timpul său liber, nu se poate abține să-și demonteze cel mai recent gadget și să uite cum să-l pună la loc.

Când nu-ți amintești ultima dată când ți-ai văzut pantofii de alergat și îți este greu să-ți vezi picioarele când stai în picioare, încercarea unui triatlon poate părea la fel de realizabilă ca și câștigarea la loterie.

Totuși, dacă ești serios în privința asta și îți acorzi suficient timp pentru a te antrena și a-ți crește forma fizică, cu siguranță va fi cea mai bună decizie pe care o vei lua vreodată.

credit de imagine

Beneficiile pentru sănătatea voastră vor fi de o sută de ori, dar pentru a vă ocupa prea mult timp (departe de a vă formula programul de antrenament pentru triatlon), am compilat primele cinci beneficii pentru a vă stimula să atingeți ceea ce aparent imposibil. :

1. Pierderea acelor lbs

Nimic nu arde mai multe calorii decât antrenamentul pentru un triatlon.

Combinația dintre înot, ciclism și alergare – cunoscută sub numele de antrenament încrucișat – te va face mai în formă decât ai fost vreodată în viața ta, precum și arderea unor cantități uriașe de grăsime din fiecare zonă a corpului tău.

Antrenamentul pentru acest eveniment de trei sport te va împinge să mănânci o dietă bine echilibrată, precum și să te alimentezi cu lucruri despre care știi că îți vor da energie pentru a atinge următorul reper. Metoda veche a dietelor induse de vinovăție și a planurilor de exerciții plictisitoare au dispărut. Salutați exercițiile pe care doriți să le faceți și o dietă sănătoasă care pare mai puțin o corvoadă de care să rămâneți.

2. Cu 10 ani mai tânăr

Pe lângă faptul că slăbește, corpul tău va primi o nouă viață. Standardele mai scăzute de sănătate și fitness ale pre-triatlonului dvs. vor fi înlocuite cu așteptări mai mari și obiective realizabile pentru a vă aduce la nivelul de fitness de care aveți nevoie pentru a concura.

Pe măsură ce îmbătrânim, începem să acceptăm că sănătatea noastră se deteriorează și că fitnessul nostru se va epuiza, dar nu trebuie să fie așa. Cu toții l-am văzut pe tipul în vârstă de 60 de ani zdrobind prin maratoane, triatlonuri și orice alt eveniment hard-core la care vă puteți gândi.

Așadar, oricât de șifonat sau rotund te-ai simți, există întotdeauna o modalitate de a o întoarce cu un program de antrenament care crește ușor, care te va duce de la zero la erou, eliminând zece ani de la tine în câteva luni.

Fiecare aspect al unui triatlon oferă propriile sale beneficii pentru sănătate, ajutând să te sculptezi într-un zeu sau zeiță. Înotul creează definiție în partea superioară a corpului și îmbunătățește flexibilitatea, în timp ce alergarea dezvoltă mușchii lungi și slabi, lăsând ciclismul să tonifieze partea inferioară a corpului, în timp ce își construiește încet puterea.

3. Creșterea energiei

O creștere dramatică a exercițiilor și schimbarea dietei vă vor ajuta la creșterea nivelului de energie și la îmbunătățirea productivității.

Comments are closed.