Webdiffusion
Festival Nuits d'Afrique
Le meilleur de la musique du monde !
single template
Sarcina dvs. la săptămâna 26Adfab Montreal

Sarcina dvs. la săptămâna 26

În timpul săptămânii 26 a sarcinii, copilul dvs. continuă să se maturizeze și să se dezvolte. Acum vă apropiați de sfârșitul celui de -al doilea trimestru.

În această perioadă, ochii se vor deschide, iar copilul dvs. va putea răspunde la lumină și sunet.

Această caracteristică a Centrului de cunoștințe MNT face parte dintr -o serie de articole despre sarcină. Veți găsi un rezumat al fiecărei etape a sarcinii, la ce să vă așteptați și veți afla cum se dezvoltă copilul dvs.> Primul trimestru: Fertilizare, Implantare, Săptămâna 5, Săptămâna 6, Săptămâna 7, Săptămâna 8, Săptămâna 9, Săptămâna 10, Săptămâna 11, Săptămâna 12.

Al doilea trimestru: Săptămâna 13, Săptămâna 14, Săptămâna 15 , Săptămâna 16, Săptămâna 17, Săptămâna 18, Săptămâna 19, Săptămâna 20, Săptămâna 21, Săptămâna 22, Săptămâna 23, Săptămâna 24, Săptămâna 25, Săptămâna 26.

burta dvs. în creștere va fi acum de dimensiunea o minge de fotbal și veți fi câștigat între 16 și 22 de kilograme (lbs), sau 7,25 până la 10 kilograme (kg) în greutate.

Alte simptome fizice includ în mod obișnuit:

Puteți începe să experimentați indigestie și arsuri la stomac în această perioadă, în timp ce copilul se împinge pe stomac. Dacă simțiți că trebuie să utilizați medicamente, întrebați furnizorul dvs. de sănătate care sunt sigure de utilizat.

poate exista și unele umflături din cauza retenției de apă. Acest lucru poate fi normal, dar dacă sunteți preocupat sau aveți și tensiune arterială ridicată, discutați cu furnizorul dvs. de sănătate.

hormonii

Modificările hormonale sunt în desfășurare în timpul sarcinii și sunt responsabili pentru mulți dintre Simptomele și modificările de dispoziție pe care le puteți experimenta.

Un studiu a sugerat că poate exista o legătură între nivelurile ridicate de hormon care eliberează corticotropina placentară (PCRH) în acest moment și depresia post-partum după naștere. Cu toate acestea https://produsrecenzie.top/, sunt necesare mai multe cercetări pentru a confirma acest lucru.

dezvoltarea bebelușilor

Dezvoltări care sunt în curs de desfășurare la 26 de săptămâni includ:

Copilul tău este acum dimensiunea unui sold, măsurând în jur de 13 centimetri lungime și cântărește aproximativ 2 kilograme.

Lucruri de făcut

unele screening Testele pot fi aranjate pentru dvs. în acest moment.

O afecțiune care poate fi examinată este diabetul gestațional, un tip de diabet care poate apărea în timpul sarcinii, dar care de obicei dispare după naștere.

Cei cu un risc scăzut până la medie vor fi testați între săptămânile 24 și 28.

În timpul testului inițial de provocare a glucozei, vi se va cere să beți o soluție zaharoasă care este Sirop în textură.

Va ​​trebui să faceți un test de sânge după 1 oră pentru a vă determina nivelul de zahăr din sânge.

Un rezultat normal este sub 130-140 mg/dL (miligrame pe decilitru) sau 7,2-7,8 ​​mmol/L (milimole pe litru).

Dacă rezultatele sunt în afara acestui interval , veți avea nevoie de un test de toleranță la glucoză de urmărire, care va necesita post peste noapte.

În timpul testului de screening de urmărire, veți suferi un test de sânge pentru a vă verifica zahărul după perioada de post.

După testul de sânge, vi se va cere să beți o băutură zaharoasă care are mai mult zahăr decât băutura în testul anterior.

De data aceasta, glicemia va fi testată pe oră timp de 3 ore. Diabetul gestațional este diagnosticat dacă două dintre cele trei rezultate ale sângelui prezintă mai mari decât nivelurile normale de glucoză.

schimbări de stil de viață

Ca și în săptămânile anterioare, veți continua să faceți și să mențineți o serie de schimbări de stil de viață.

Health General

În timpul sarcinii, va trebui să aveți grijă de dvs. și de copilul dvs. în curs de dezvoltare.

Este important să:

 • Evitați alcoolul, fumatul și alte substanțe toxice
 • Discutați toate medicamentele cu furnizorul de servicii medicale
 • Urmați o dietă sănătoasă și luați o bună vitamină prenatală, care este recomandată de dvs. Furnizor de sănătate
 • Obțineți exerciții fizice regulate
 • Discutați obiceiurile dvs. de exercițiu cu furnizorul de servicii medicale pentru a vă asigura că sunt în siguranță să continue în fiecare etapă a sarcinii.

  mâncare și băutură

  Multe lucruri sunt sigure pentru a mânca în sarcină, dar ar trebui să fii atent la următoarele:

  pește: ar trebui să mănânci doi până la trei porții, sau până la 12 uncii de pește, cum ar fi creveți, somon și pollock, dar alte tipuri ar trebui consumate cu moderație, deoarece pot conține niveluri ridicate de mercur. Limitați aportul de ton albacore, de exemplu, la 6 uncii pe săptămână și evitați rechinul, peștele de sabie, peștele de pește, marlinul și regele Mackerel.

  Dacă mâncați pește pe care dvs. sau familia dvs. le -ați prins, de exemplu, dintr -un lac local, consultați autoritățile locale de sănătate că apele în care au fost prinse sunt în siguranță.

  carne, păsări de curte, ouă și produse lactate: alimentele crude sau crude pot provoca intoxicații alimentare cu Salmonella, Listeria sau Campylobacter.

  În afară de asigurarea tuturor cărnii, peștilor și ouălor Sunt complet gătite, ar trebui să evitați:

  Apa: Aceasta este o necesitate, dar trebuie tratată sau apă îmbuteliată pentru a se asigura că este în siguranță și nu va transmite o infecție.

  cafeină: Acest lucru ar trebui consumat cu moderație, până la 200 de miligrame (mg) pe zi, echivalentul a două căni de cafea instantanee.

  alcool: Niciun alcool nu este sigur de băut în timpul sarcinii.

  Dacă aveți întrebări cu privire la sarcina dvs., asigurați -vă că contactați furnizorul de sănătate.

  complicații

  sunați la medicul dvs. dacă aveți simptome neobișnuite care nu par a fi legate de sarcină.

  În această etapă, sunt posibile următoarele:

  Livrare prematură: Aproximativ 13 la sută din livrări se întâmplă înainte de săptămâna 37. Dacă livrarea este foarte devreme, nou -născutul poate să nu se poată sprijini pe măsură ce se dezvoltă în continuare. Simptomele includ:

  Dacă aveți contracții, ar trebui să vă goliți vezica, să vă culcați pe partea stângă, să beți multă apă și să numărați contracțiile. Dacă simptomele continuă după o oră, contactați furnizorul de sănătate. Dacă există sângerare vaginală sau scurgeri de lichid, ar trebui să vă sunați imediat medicul.

  în conformitate cu Colegiul American de Obstetricieni și Ginecologi (ACOG), o livrare care are loc înainte de săptămâna 28 este considerată „extrem de prematură ”și prezintă riscuri grave pentru sugar.

  pre-eclampsie: Aceasta poate apărea în jurul săptămânii 20. Simptomele includ hipertensiunea arterială, retenția de apă și proteine ​​în urină. În cazuri severe, pot exista dureri de cap, sensibilitate la lumină, viziune încețoșată, dificultate de respirație, urinare rare și dureri abdominale superioare. Este o urgență medicală și are nevoie de atenție urgentă.

  Diabet gestațional: veți fi testat pentru această afecțiune în această perioadă, dar dacă aveți următoarele simptome, ar trebui să solicitați sfaturi medicale:

  complicații includ nașterea prematură, o greutate mare la naștere, care poate face o livrare cesariană necesară și o mai mare mai mare risc de deces la făt sau nou -născut.

  Evoluții de cercetare privind sarcina de la MNT News

  cartofi și sarcină: o rețetă pentru diabet?

  Cercetări noi publicate în BMJ săptămâna aceasta descrie o legătură între aportul crescut de cartofi înainte de sarcină și o creștere Riscul de diabet gestațional.

  Utilizarea opioidelor în sarcină îi pune pe sugari la risc

  Utilizarea mai mare a opioidelor prescrise în rândul femeilor în timpul sarcinii a contribuit probabil la creșterea sindromului de abstinență neonatală, spune un editorial editorial în BMJ.

  Comments are closed.